Cenk Ergün dün akşam İspanya'ya uçtu ve görüşmeler başladı: Cimbom ilk transferi R.Madrid'den yapacak

Cenk Ergün dün akşam İspanya'ya uçtu ve görüşmeler başladı: Cimbom ilk transferi R.Madrid'den yapacak​
Cenk Ergün dün akşam İspanya'ya uçtu ve görüşmeler başladı: Cimbom ilk transferi R.Madrid'den yapacak​

Galatasaray'da sportif direktör olarak göreve başlayan Cenk Ergün, Real Madrid'in Portekizli sol beki Fabio Coentrao ile transfer görüşmesi yapmak için İspanya'ya gitti.

Bu sezonu artık kayıp olarak gören taraftar, tüm bu yaşananların ışığında gelecek sezona dair endişeler detaşıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim bu kötü gidişe dur demek ve yeniden iddialı bir kadro kurmak için kolları şimdiden sıvadı.

Real Madrid forması giyen sol bek oyuncusu Fabio Coentrao ile ilgilenen Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün transfer görüşmeleri için İspanya'ya gitti. Bu sezon Real Madrid'de çok fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki Portekizli oyuncunun sözleşmesi 2019 yılında sona erecek. Sarı kırmızılı yönetim, bu oyuncuyu ilk etapta kiralık olarak, daha sonraysa satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Ergün'ün Real Madrid'in bu akşam oynayacağı Atletico Madrid maçının kadrosunda yer almayan Portekizli sol bek ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda, Lionel Carole için gelen teklifler değerlendirilecek ve Fransız oyuncu ile yollar ayrılacak.