Cenk Tosun, Beşiktaş'ın istediği forveti açıkladı

Cenk Tosun
Cenk Tosun

Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen milli gururumuz Cenk Tosun, Beşiktaş'ın transfer gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli forvet, kulübünün Beşiktaşlı Vida ile ilgilendiği yönündeki söylentilerle alakalı "Vida'yı Everton istiyor olsaydı, en azından fikrimi alırlardı diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Cenk, Beşiktaş'ın Everton'dan istediği ismi açıkladı.

Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir ücretle Everton'a giden Cenk Tosun, eski takımı Beşiktaş'la transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Takımının Vida'yı istediğine dair konuşan Cenk, böyle bir şey olsa haberinin olacağını söylerken öte yandan Beşiktaş'tan Ali Naibi'nin kendisini Evertonlı bir oyuncu hakkında bilgi almak için aradığını dile getirdi.

Sabah'a konuşan golcü futbolcu, Everton'ın Domagoj Vida ile ilgilendiği yönündeki iddialar üzerine "Vida'yı Everton istiyor olsaydı, en azından fikrimi alırlardı diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın gündeminde olduğu söylenen Klaassen'le ilgili de konuşan Cenk Tosun, konuya ilişkin şunları kaydetti:

  • "Klaassen çok iyi futbolcu. Beşiktaş'tan Ali Naibi, 'Beşiktaş'a gelir mi?' diye sordu. Ben de konuştum. 'Türkiye'yi düşünmüyorum' dedi. Konu açılmadan kapandı."

Tbt💙⚽ #CT14 #Toffees #TheBeastFromTheEast #Tosunpaşa @everton

Cenk Tosun (@cenktosun14)'in paylaştığı bir gönderi ()