Cenk Tosun'dan Cyrstal Palace itirafı

Cenk Tosun.
Cenk Tosun.

Everton'da attığı gollerle adından söz ettirmeye başlayan Cenk Tosun, Şenol Güneş ile Sam Allardayce'in oyun yapısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Premier Lig ile Süper Lig arasındaki faklara değindi. Milli futbolcu ayrıca Everton'a transferinden önce Crystal Palace'ın kapısından döndüğünü de itiraf etti.

Devre arasında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan ve Premier Lig'de çıktığı son 3 maçta 4 gol atma başarısı gösteren Cenk Tosun merak edilen sorulara cevap verdi.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan milli futbolcunun röportajından bazı bölümler şöyle;

Cenk Tosun, Stoke City karşılaşmasında 2 gol birden atarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.
Cenk Tosun, Stoke City karşılaşmasında 2 gol birden atarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

PREMİER LİG DEĞERLENDİRMESİ

  • "Türkiye’de de fizik gücü yüksek ve sert bir lig var. Ama buraya gelince daha sert ve tempolu bir lig olduğunu gördüm. Tabii İngiltere Premier Ligi boşuna dünyanın en iyi oynanan ligi olmamış. Gerçekten göze hoş gelen bir oyun var burada. Zaten benim en büyük hedeflerim arasında İngiltere’de oynamak vardı. İyi ki de varmış, Everton’a gelerek hedefimi gerçekleştirdim. Everton büyük, köklü ve tarihi olan bir kulüp."

PREMİER LİG - SÜPER LİG KARŞILAŞTIRMASI

  • "Dediğim gibi futbol burada daha hızlı ve sert oynanıyor. Türkiye’de daha az koşup, tekniğe dayalı oynuyorsunuz. İngiltere’de ise daha sert ve tempoya dayalı futbol var diyebilirim."

🇹🇷 Tosun Paşa seriye bağladı!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()