Cenk Tosun'un bonservis bedeli belli oldu: Fiyatını ikiye katladı

Cenk Tosun'un bonservis bedeli belli oldu: Fiyatını ikiye katladı​
Cenk Tosun'un bonservis bedeli belli oldu: Fiyatını ikiye katladı​

Beşiktaş yönetimi, son günlerde Şampiyonlar Ligi maçlarında gösterdiği muhteşem performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Cenk Tosun'un bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi.

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun birçok Avrupa kulübünü peşine takmış durumda. Özellikle Şampiyonlar Ligi arenasında göstermiş olduğu performans ile adından söz ettiren Cenk Tosun,birçok Avrupa ekibinin transfer listesinde üst sıralarda yer almaya başladı.

AVRUPA DEVLERİNİN RADARINDA

İngiliz ekiplerinden Crystal Palace ve Tottenham'ın ciddi olarak ilgilendiği Cenk Tosun için; İspanya'dan Valencia, Atletico Madrid ve Sevilla, Almanya ekiplerinden de son olarak Bayern Münih'in yıldız golcüyü yakından izlediği iddia edilmişti.

Cenk'in müthiş performansını devam ettirmesi durumundadiğer Avrupa kulüplerinin de radarına gireceği ve yüksek fiyata transfer olacağı tahmin ediliyor.

EN AZ 25 MİLYON EURO

UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesi ilk maçında görkemli Porto zaferindeönemli bir gole imza atan Cenk Tosun, RB Leipzig maçında da takım arkadaşı Babel'e yapmış olduğu asist ile fiyatını ikiye katlamış durumda.

Ayrıca Milli Takım'ın kritik Hırvatistan mücadelesinde golü atarak Milli Takım'ı galibiyete taşıyan yıldız golcü tüm Avrupa'nın dikkatini çekmişti.

Crystal Palace ve Tottenham'ın transferin son günü 13.5 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcuya değer biçen Beşiktaş Yönetimi, bundan sonra gelecek tekliflerde kapıyı en az 25 milyon Euro'dan açma kararı aldı.

Cenk'in performansından çok memnun olan siyah beyazlı yöneticiler ara transfer döneminde yıldız ismi satma gibi bir düşünceleri olmamasına karşın, gelebilecek olan iştah kabartıcı teklifler sonrası düşünebiliriz sinyallerini verdi.

BU SEZON NE YAPTI?

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun bu sezon toplam 8 resmi karşılaşmadan 655 dakika forma giydi ve rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı. Ayrıca Cenk Tosun, 2 de asist yaptı.

Cenk Tosun'un Porto ağlarına gönderdiği muhteşem gol;