Chelsea'de Cengiz Ünder sesleri

Cengiz Ünder idmana çıkmaya hazırlanıyor.
Cengiz Ünder idmana çıkmaya hazırlanıyor.

Premier Lig devi Chelsea, takımı gençleştirmek için düğmeye bastı. Pedro ve Willian'ın sözleşmelerinin sona yaklaşmasını ve Eden Hazard'ın da Real Madrid'e transfer olma ihtimalini masaya yatıran Chelsea, her iki kanatta görev yapabilen Cengiz Ünder'i transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Eden Hazard’ın sezon sonunda Real Madrid’e transfer olması durumunda yerini Roma forması giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder’le doldurmayı planlıyor.

Önümüzdeki sezon Pedro ve Willian’ın sözleşmelerinin de bitecek olmasını göz önünde bulundurarak takımı gençleştirmek için düşmeye basan Londra temsilcisi, her iki kanatta da görev yapabildiği için 21 yaşındaki genç futbolcumuzu ilk sıraya yazdı.

  • Roma'nın Cengiz Ünder için 60 milyon avro bonservis ücreti talep ettiği biliniyor.

Sakatlığı devam eden Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla 25 karşılaşmada forma giydi. Milli futbolcu çıktığı 25 maçta 6 gol, 9 asist ile oynadı. Cengiz Ünder'in Roma ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor. Cengiz, 2017 yılında Roma'ya 13.4 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#TBT @championsleague ⭐🏆

Cengiz Ünder (@cengizunder)'in paylaştığı bir gönderi ()