Christian Atsu kurtarıldı mı, enkaz altında mı? Çelişkili ifadeler...

Christian Atsu
Christian Atsu

Hatayspor'da enkaz altında kalan Christian Atsu'nun dün yaralı olarak kurtarıldığı açıklanmıştı. Ancak bugün teknik direktör Volkan Demirel'den gelen bilgiye göre Atsu hâlâ enkaz altında...

Hatayspor'da Christan Atsu belirsizliği yaşanıyor...

Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetli depremin ardından Hataysporlu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut enkaz altında kaldı. Kulüp yöneticisi Mustafa Özat, dün müjdeyi verdi ve Atsu'nun enkazdan yaralı olarak kurtarıldığını açıkladı. Savut'un ise hâlâ enkaz altında olduğu bildirildi.

Ancak Spor Arena'nın haberine göre Ganalı futbolcu hâlâ enkaz altında...

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile konuştuğunu açıklayan Spor Arena muhabiri Süleyman Arat, Atsu'nun hâlâ enkaz altında olduğunu duyurdu.

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları:

  • "Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım. Çok zor şeyler yaşadık. Ben varım diye, inanıp gelen insanları incecik aralıktan, havanın bile zor geçeceği bir aralıktan çıkardık, çok şükür hepsi kurtuldu. İnsanlar gece gündüz çalışıyor, inşallah ikisi de kurtarılacak. Bütün takım ailelerine sığındı. Bilgi geldikçe ben her şeyi paylaşırım."

Atsu'nun menajerinden açıklama

Christian Atsu'nun Londra'da bulunan menajeri Nana Sechere ise, İngiliz basınına yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun hastanede olduğunu belirtti.

İşte Sechere'in açıklaması:

  • "Saat yaklaşık 3.30'a kadar bir arkadaşının evindeydi. Kendi evine dönüşü yaklaşık yarım saat sürdü ve 20 dakika sonra deprem meydana geldi. Sabah 5'te bir kulüp yetkilisinden Christian'dan haber alıp almadığımı soran bir telefon alana kadar hiçbir şey bilmiyordum. Bana Christian'ın binasının tamamen yıkıldığını ve ona ulaşamadıklarını söyledi. Daha sonra bana hastanede olduğunu ve durumunun iyi olduğunu söylediler. Telefonu yok ve hepimiz gibi numaralarını ezbere hatırlamıyor, bu yüzden onunla konuşmak için beklemeye devam etmem gerekiyor."