Christian Atsu'nun manevi annesi gözyaşlarını tutamadı

Christian Atsu
Christian Atsu

Atakaş Hataysporlu Christian Atsu'nun Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalması ve henüz haber alınamamasının ardından manevi annesi perişan oldu. Enkaz altındaki Atsu'ya annelik yapan 71 yaşındaki Madam Comfort yürek yakan açıklamalarda bulundu.

Atakaş Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu'nun durumu yurt dışında da yakından takip ediliyor. Kasımpaşa maçında 90+7. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıyan ancak maç gecesinde yaşanan depreme Hatay'daki evinde yakalandığı düşünülen oyuncuya henüz ulaşılamadı.

Uluslararası birçok yayın organında Christian Atsu'nun durumuyla ilgili haberler yer alırken, ülkesinde de tedirgin bekleyiş sürüyor.

Gana'da bir televizyon kanalı, milli futbolcunun ailesinin yaşadığı yere giderek aile üyeleri ile görüştü. Accra bölgesindeki Ogbojo kasabasında yaşayan ailenin üzüntü içerisinde olduğu, Dan Kwaku Yeboah TGV'deki görüntülerde kameralara yansıdı.

Manevi annesi ve ablasından yakarış

Futbolcunun rahmetli annesinin küçük kardeşi olduğu belirtilen ve kendisini Atsu'nun manevi annesi olarak tanımlayan Madam Comfort isimli 71 yaşındaki kadın

  • "Benim hayatımı kaybetmem ve Atsu'nun yaşaması, benim için daha iyi olacak. Çünkü o bizim her şeyimiz. O bizim tek umudumuz. Haberi aldığımda uyuyamadım. Dua edip duruyoruz." ifadelerini kullandı.

Hataysporlu futbolcunun kızkardeşi Christiana Atsupiede, verdiği röportajda Türkiye'den gelen haberle yıkıldıklarını aktardı. Bir ara bulunduğu haberleri yayılsa da sonrasında bunun doğru olmadığı ortaya çıkan Atsu için kardeşi, "Eğer onu gördüyseniz o zaman kardeşim nerede? Kimse kardeşimin nerede olduğunu bilmiyor. Uykusuz geceler geçiriyorum" dedi.

Atsu'ya annelik yapan 71 yaşındaki Madam Comfort, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Depremde tamamen çöken Rönesans rezidansta tam 250 daire bulunuyordu. Christian Atsu'nun yanı sıra Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut yıkılan binanın enkazı altında kaldı.