Club Africain-Galatasaray karşılaşmasından sonra Fatih Terim açıklamalarda bulundu

Fatih Terim açıklamalarda bulunuyor
Fatih Terim açıklamalarda bulunuyor

Tunus'ta özel bir hazırlık maçına çıkan sarı kırmızılılar 1-0 galip gelmeyi başardı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Africain ile yapılan hazırlık maçının iyi geçtiğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, yeni sezon hazırlık kapsamında Tunus ekibi Club Africain ile yaptığı özel maçı kazanmayı bildi. Deneyimli teknik adam FatihTerim, Tunus'ta Club Africain ile oynanan hazırlık maçının iyi geçtiğini söyledi.

Tunus'un Ben Arus vilayetindeki Rades Stadyumu'nda oynanan ve Galatasaray'ın 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Terim, basın toplantısı düzenledi.

Terim, genel olarak iyi bir hazırlık maçı yapıldığını, sonucun çok önemli olmadığını ifade etti. İlk yarının biraz sert, ikinci yarının daha sakin geçtiğini kaydeden Terim, güzel bir hazırlık maçı olduğunu belirtti.

Özellikle kaleci İsmail'den bir-iki hata yapmasına rağmen çok memnun kaldıklarını vurgulayan Terim, "Bazı arkadaşlarımızın biraz daha konsantre olması gerekiyor, biraz daha mücadele etmesi gerekiyor." dedi.

📸 Karşılaşmanın ikinci yarısından kareler... #CAvGS

Galatasaray (@galatasaray)'in paylaştığı bir gönderi ()