Cocu, Terim'in prensini istiyor!

Phillip Cocu & Comolli
Phillip Cocu & Comolli

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kritik maçlarda attığı önemli gollerle şampiyonluğun kilit isimlerinden olan Sinan Gümüş'ün ismi Fenerbahçe ile anılıyor. Cocu'nun sarı lacivertli ekibin başına geçmeden önce Sinan Gümüş'le yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Phillip Cocu’nun getirilmesinin ardından Galatasaray’da Sinan Gümüş endişesi yaşanmaya başladı.

Hollandalı teknik adamın, sarı kırmızılı ekiple sözleşme yenilemeyen ve gelecek sezon mukavelesi sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcuyu, Hollandalı teknik adamın geçen sezon PSV Eindhoven’ın başında göre yaparken istediği ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Hollanda temsilcisinin o dönem 5 milyon avroluk bonservis bedelini yüksek bulduğu ve bu nedenle transferin gerçekleşmediği belirtildi. Fenerbahçe’nin başına geçtikten sonra genç futbolculara yönelen Cocu’nun bu nedenle Sinan Gümüş’ün Galatasaray’daki durumunu yakından takip ettiği de öğrenildi.

Galatasaray’da yıllık 650 bin avro kazanan tecrübeli futbolcunun yeni sözleşme ve ücretine zam istediği belirtildi. Sarı-kırmızılıların ise Sinan’la masaya oturmak için dış transferin sona ermesini bekledikleri öğrenildi. Yetenekli oyuncunun geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

BURADA KALMIŞTIN HOCAM @fatihterim! 🏆💛❤️

Sinan Gümüş (@sinanguemues)'in paylaştığı bir gönderi ()