Comolli'den Volkan Demirel'i kıskandıracak kaleci hamlesi

Comolli'den Volkan Demirel'i kıskandıracak kaleci hamlesi​
Comolli'den Volkan Demirel'i kıskandıracak kaleci hamlesi​

Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirildikten hemen sonra transfer çalışmalarına başlayan Damien Comolli, sarı lacivertlilerin yeni sezonda kalesini güçlendirmek için harekete geçti. Fransız basınında çıkan haberlere Fenerbahçe, PSG'nin Alman kalecisi Kevin Trapp'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için resmi teklif yaptı.

Fenerbahçe yeni başkan Ali Koç'un futbolun yönetimini Damien Comolli ile Philip Cocu'ya emanet etmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, ilk takviye yapılacak bölgeyi kale olarak belirlerken transfer için PSG'nin kapısını çaldı.

Juventus'taki kariyerine son veren Buffon'u transfer etmeye hazırlanan PSG'de Kevin Trapp takımdan ayrılmayı düşünüyor. Bunu fırsat bilen sarı lacivertliler Alman kaleci için hemen harekete geçti.

Fransız basınından Mercato'da yer alan habere göre Fenerbahçe, PSG'ye Trapp transferi için satın alma opsiyonlu kiralama teklfini iletti. Oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin PSG'den gelecek cevabı beklediği aktarıldı.