Cristiano Ronaldo, futbolu bırakacağı tarihi açıkladı!

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Son günlerde adı manşetlerden düşmeyen Cristiano Ronaldo tekrar gündemde. Portekizli yıldızın geçtiğimiz günlerde verdiği röportajın 2. bölümü yayınlandı.

Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda oynamaya hazırlanan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla gündem olmuştu. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag ve kulüp hakkında iğneleyici ifadeler kullanan 37 yaşındaki futbolcu, söyledikleriyle destek topladı.

Röportajın ikinci bölümü bugün yayınlandı. Cristiano Ronaldo, futbolu bırakacağı tarih ve teknik direktörü Erik ten Hag ile ilgili açıklamalar yaptı.

  • "Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim."
  • "Kariyerime saygı duyduğunuz için beni Manchester City'ye karşı oynatmıyorsunuz ama Tottenham'a karşı üç dakika oyuna almak istiyorsunuz. Bu hiç mantıklı değil."
  • "(Erik ten Hag) Beni sevdiğini falan söylüyor ama bunlar yüzde 100 sadece basın için. Bana saygınız yoksa benim de size asla saygım olmaz."
  • Cristiano Ronaldo: "Manchester United, kulübün sahiplerinin umrunda değil. Geri döndüğümden beri Glazers ailesi ile konuşmadım. Manchester'ın bu yapıyla önümüzdeki 2-3 yıl boyunca oyunun zirvesinde olması çok zor."
  • "En fazla iki veya üç yıl daha futbol oynamak istiyorum. 40 yaşımda emekli olacağım."