Cristiano Ronaldo'dan Beşiktaş'a mesaj var

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Real Madrid’in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo son yaptığı canlı yayınla yine gündeme oturdu. Yıldız oyuncu siyah beyazlı taraftarların yoğun ilgisine dayanamayarak canlı yayında Beşiktaş’tan bahsetti.

Beşiktaş ile Cristiano Ronaldo arasındaki yakın ilişki gün geçtikçe başka bir boyut kazanıyor. Portekizli dünya yıldızının sosyal medya üzerinden son yaptığı canlı yayında söz yine Beşiktaş'a geldi.

Daha önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bir radyoya yaptığı açıklamalarda şartlar olgunlaşırsa Ronaldo'yu transfer etmek istediklerini ve Potekizli yıldızında Beşiktaş'a gelmek istediğini açıklamıştı. Orman'ın bu açıklamalarından sonra Beşiktaş taraftarı heyecanlanmış ve Ronaldo'nun canlı sosyal medya hesaplarını "Come to Beşiktaş" mesajlarıyla doldurmuştu.

Cristiano Ronaldo son yaptığı canlı yayında da Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca dayanamadı ve Beşiktaş'la ilgili konuşmaya başladı. Siyah beyazlı ekip hakkında konuşmaya başlayan dünya yıldızı, taraftarlara şu mesajı gönderdi: "Beşiktaş'ta Quaresma ve Pepe gibi çok yakından tanıdığım arkadaşlarım var"

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv
  • Kariyerinde 5 Ballon D'or ödülü bulunan Ronaldo, 2009'dan bu yana Real Madrid formasını terletiyor. Faal futbolcular arasında dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri olarak gösterilen Portekizli yıldız, bu sezon 38 maçta 41 gol kaydetti.