Cristiano Ronaldo: "Kimin gerçek dost olduğunu o zor anda anladım"

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Manchester United ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran ve Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, milli takım kampında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo, 2022 Aralık ayında Manchester United ile sözleşmesini feshetti ve Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a transfer oldu.Futbol camiasında büyük yankı yaratan transferinin ardından Portekizli yıldızdan şaşırtan bir itiraf geldi.

Bebeğini kaybetmesi, Manchester United'daki son günlerinde yaşadıkları ve son olarak Dünya Kupası'nda havlu atarak üst üste kötü sınavlardan geçen 38 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takımı'na seçildi.

Ronaldo, Milli Takım kampında basın mensuplarına birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Burada olduğum için mutluyum."

Portekiz'in kendisine iyi geldiğini söyleyen Cristiano, "Ben ve ailem oturup düşündükten sonra milli takımı bırakmamaya karar verdim. Burada olduğum için mutluyum." dedi.

"Dostlarınızı iyi seçin."

İngiltere'deki ikinci döneminin sıkıntılı geçtiğini ifade eden futbolcu, "Manchester United ile kariyerimin kötü bir döneminden geçtim. Bunu kabul etmekte sorun yaşamıyorum ama hayat devam ediyor. Kimlerin gerçek dost olduğunu böylece görmüş oldum. Dostlarınızı iyi seçin." dedi.

"Şimdi daha iyi bir adamım."

Ronaldo sözlerini şöyle tamamladı:

  • "Dağın tepesindeyken, genellikle aşağıda ne olduğunu göremiyoruz. Artık hazırlıklıyım ve bunun önemli olduğunu öğreniyorum. Şimdi daha iyi bir adamım."

Ne olmuştu?

Manchester United, 19 Ekim Çarşamba günü sahasında ağırladığı Tottenham'ı 2-0 mağlup ederken Cristiano Ronaldo son bölümde oyuna girmeyi reddetmişti.

Portekizli yıldız, karşılaşma bitmeden soyunma odasının yolunu tutarken, stadyumdan da maç bitmeden ayrılmıştı. Bunun sonucu olarak deneyimli futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.

Forma meselesi nedeniyle araları açık olan Portekizli yıldız ile Ten Hag bu olay sonrasında tamamen bağları kopardı.