Cristiano Ronaldo'nun transferinde Napoli sürprizi

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Bu transfer döneminde göze çarpan isimlerden biri Cristiano Ronaldo. Manchester United'daki geleceği merak edilen Portekizli yıldız hakkında sürpriz bir gelişme meydana geldi. İspanyol basının iddiasına göre 37 yaşındaki süper yıldızın menajeri Jorge Mendes, oyuncuyu Napoli'ye önerdi.

Premier Lig devi Manchester United'da yeni sezon kalıp kalmayacağını kesinleşmeyen Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

AS' gazetesinin servis ettiği haberde Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes, yakın zamanda Ronaldo'yu Napoli'nin de dahil olduğu birçok kulübe önerdi.

Yüksek maaşı transfer için problem

Manchester United anlaşma sağlanamazsa Ronaldo'yu kiralamaya sıcak bakıyor. Ancak transfer için en büyük sorun yıldız futbolcunun yüksek maaşı. Napoli'nin Portekizli futbolcunun yıllık en az 8 milyon Euro kazanması nedeniyle şu an için transferi gerçekleştirmesi pek olası görünmüyor. Bunun yanında Paulo Dybala transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle İtalyan ekibinin transfer bütçesinde önemli bir meblağın bulunduğuna inanılıyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Juventus'tan Manchester United'a geri dönen 37 yaşındaki futbolcunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ronaldo, geride bıraktığımız sezon 39 maçta 24 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı.