Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Kupası favorisini açıkladı

​Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Kupası favorisini açıkladı.
​Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Kupası favorisini açıkladı.

Gzt.com’da canlı yayınlanan "Gençlik ve Teknoloji" buluşması katılan Cumhurbaşkanı, programda kendisine Dünya Kupası hakkında sorulan bir soru üzerine turnuvadaki favorisini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com’da canlı yayınlanan sosyal medya özel yayınında gençlerin sorularını yanıtladı.

İlk kez bir sosyal medya canlı yayınında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan; moderatörlüğünü de bizzat kendisi yaptığı programda genç mühendisler ve öğrencilerle bilim, teknoloji ve sosyal medya hakkında konuştu. İlerleyen dakikalarda sosyal medyadan gelen bir soru ile konu futbola ve şu an devam eden Dünya Kupası'na geldi.

Tüm dünyanın takip ettiği turnuvada Erdoğan'ın hangi ekibi desteklediği soruldu.

İşte Erdoğan'ın Dünya Kupası favorisi:

                                    "Dünya Kupası'nda favori Almanya demiştim fakat yanıldık. Almanya ilk maçta yenildi, iş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olanlar şu anda yeniliyor. Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip geldi."
İşte Erdoğan'ın Dünya Kupası favorisi: "Dünya Kupası'nda favori Almanya demiştim fakat yanıldık. Almanya ilk maçta yenildi, iş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olanlar şu anda yeniliyor. Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip geldi."