Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın jesti Mustafa Denizli'yi ağlattı

Erdoğan Mustafa Denizli
Erdoğan Mustafa Denizli

Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın konuğu olarak %100 Futbol özel bölümüne konulan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı jestle Mustafa Denizli'ye duygusal anlar yaşattı. Erdoğan'ın sözlerinin ardından canlı yayında Denizli'nin gözleri doldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve NTV Spor ortak yayınında yaptığı açıklamalarla TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli’ye duygusal anlar yaşattı.

Eylül ayında temeli atılan Alsancak Stadı’na ilişkin konuşan Erdoğan, stada isim önerisinde bulundu. Erdoğan, Altay efsanesi Mustafa Denizli’den övgü dolu sözlerle bahsetti ve “Altay'da Mustafa Hoca semboldür. Alsancak Mustafa Denizli Stadı neden olmasın?” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: NTV Spor
Fotoğraf: NTV Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mustafa Denizli ile ilgili açıklamalarının tamamı:

  • “Ben Mustafa Hoca'yı Altay'da tanıdım. Orada, sonraki dönemleri daha farklı ama ilk şöhreti orada. Doğum yeri de İzmir Çeşmeli. Yakışır. Sol ayağı tartışılmaz. Öyle bir sol ayak vardı onda. Bizim yerliler arasında kornerden gole en yakını Mustafa Hoca'ydı.”

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

MUSTAFA DENİZLİ'NİN GÖZLERİ DOLDU

Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözlerini canlı yayında öğrenen Mustafa Denizli ise duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Mustafa Denizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti ve "Altay, futbol hayatımın geçtiği yer. Böyle bir şey gerçekleşirse muhteşem olur” şeklinde konuştu.

Gözleri dolduğu için zor anlar yaşayan Denizli, peçetesine hamle yapmasına rağmen güçlü durmak adına gözlerini ve yüzünü yayın esnasında silmedi.