Cüneyt Çakır'dan 'Şike' açıklaması

​Cüneyt Çakır'dan 'Şike' açıklaması
​Cüneyt Çakır'dan 'Şike' açıklaması

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır TRT Spor'da bir canlı yayına katıldı. Tecrübeli hakem gelen bir soru üzerine hayatında hiç şike teklifi almadığını açıkladı.

TRT Spor'da Basın Tribünü programına konuk olan Cüneyt Çakır, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kendisine yurt dışından bazı teklifler geldiğini belirten Çakır, ileride hakemlerinde transfer edileceğini ileri sürdü. Türkiye'nin en gözde hakemi olan Çakır'a canlı yayında sorulan bir soru ise oldukça ilginçti. Tecrübeli hakeme hiç şike teklifi alıp almadığı soruldu.

HAKEMLER DE TRANSFER OLACAK

  • "Gelen teklifler var, ismini söylemeyeyim. Bu teklifler ileride çok daha farklı şekilde karşımıza çıkacak. Oyuncular nasıl sözleşme yapıyorlar, hakemler de sözleşme yapıyor. Bu yabancı hakem mevzusu sadece bizim ülkemizde yapılmıyor. Avrupa'daki çok büyük ülkelerde de memnuniyetsizlik oluyor."

HİÇ ŞİKE TEKLİFİ ALMADIM

  • "Hayatımda hiç şike teklifi almadım. VAR sistemi, ülkenin %50'sinin penaltı, %50'sinin penaltı değil dediği pozisyonlar için kullanılmayacak. Video hakemlik, ülkenin %100'ünün penaltı dediği ve verilmeyen pozisyon için kullanılacak."