CZN Burak, depremzedeler için formalarını sattı

CZN Burak
CZN Burak

Geçtiğimiz günlerde Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını depremzedeler için satışa çıkaran Czn Burak, formaların satıldığını ve elde edilen 1 milyon 200 bin liralık gelirin AFAD'a bağışladığını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelere yardım kampanyaları devam ediyor.

Depremzedelerin yanında oldu

Bu zorlu süreçte büyük bir mücadele veren isimlerden biri de CZN Burak olarak tanınan iş insanı Burak Özdemir oldu. Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren genç iş adamı, sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir topluyor.

İki forma 1 milyon 200 bin liraya satıldı

Milyonlarca vatandaşın gönlünde taht kuran Özdemir, ilk andan itibaren deprem bölgesindeki çalışmalara katılıyor ve yardımlarda bulunuyor. Afet bölgesindeki son durumları sık sık sosyal medya hesabından paylaşan CZN Burak, son olarak yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.


3 gün önce kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho imzalı formaları depremzedeler için satışa çıkarttığını belirten Özdemir, gelirini bağışlayacağını açıklamıştı.

  • Yoğun ilgi gören paylaşımın ardından beklenen açıklama geldi. CZN Burak, 2 formanın 1 milyon 200 bin liraya satıldığını duyurdu. Elde edilen gelir, AFAD'a bağışlandı. Bu bağışların dekontu da paylaşıldı.