Dani Alves'ten ilginç "Astori" açıklaması

​Daniel Alves
​Daniel Alves

Paris Saint-Germain forması giyen Brezilyalı defans oyuncusu Daniel Alves, geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden Fiorentina kaptanı Astori için üzülmediklerini söyledi.

Paris Saint-Germain'in tecrübeli futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz gün takım kampında hayatını kaybeden ve tüm futbol dünyasını yasa boğan Davide Astori'nin ölümü hakkında konuştu. Alves'in hayatını kaybeden Astori ile ilgili açıklamaları futbol dünyasında büyük infiale neden oldu.

​​31 yaşında hayatını kaybeden Astori için üzülmediklerini söyleyen Brezilyalı yıldız konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

                                    
                                    "Çok fazla üzülmedik ve kahrolmadık. Çünkü onu çok tanımıyoruz. Yalnızca ailesi için üzgünüm. Bu kaotik dünyada yapması gerekeni yaptığını düşünüyorum. Artık o mükemmel dünyada. Yeryüzünde sadece yolcuyuz. Dünyada her gün milyarlarca çocuk açlıktan ölüyor ve bu kadar dikkat çekmiyor. Hepimiz bir gün öleceğiz. Bunu çok iyi biliyoruz. Üzgünüz ama ailesi kadar değil."
​​31 yaşında hayatını kaybeden Astori için üzülmediklerini söyleyen Brezilyalı yıldız konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Çok fazla üzülmedik ve kahrolmadık. Çünkü onu çok tanımıyoruz. Yalnızca ailesi için üzgünüm. Bu kaotik dünyada yapması gerekeni yaptığını düşünüyorum. Artık o mükemmel dünyada. Yeryüzünde sadece yolcuyuz. Dünyada her gün milyarlarca çocuk açlıktan ölüyor ve bu kadar dikkat çekmiyor. Hepimiz bir gün öleceğiz. Bunu çok iyi biliyoruz. Üzgünüz ama ailesi kadar değil."

😡 Linç serbest.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()