Daum yeni takımını hapishanede açıkladı

​Daum yeni takımını hapishanede açıkladı
​Daum yeni takımını hapishanede açıkladı

Romanya Milli Takımı ile yollarını ayıran Christoph Daum yeni adresini açıkladı.

Süper Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor’u çalıştıran, sarı-lacivertli kulüple efsaneleşen Christoph Daum yeni adresini açıkladı.

Daum, Herford'da bir hapishaneyi ziyaret etti.
Daum, Herford'da bir hapishaneyi ziyaret etti.

Sporx’in haberine göre; son olarak Romanya Milli Takımı'nın başında yer alan Alman teknik direktör Christoph Daum, Herford'da bir hapishaneye gitti ve mahkumlara futbol dersi verdi.

Daum, mahkumlara yardım etmenin önemli olduğunu söylerken; "Futbolun birleştirici bir yönü var. Onlar şu anda bir stada gidebilecek konumda değil. Bu yüzden ben onların yanına geldim" ifadelerini kullandı.

Almanya'da artık tercih edilmeyeceğini belirten tecrübeli antrenör, Bundesliga'da artık sadece seyirci olabilirim. Artık yaşlı hocalar tercih edilmiyor, gençleri seçiyorlar. Yurt dışında ise bana her yerden teklif geliyor, yeteneklerim ilgi görüyor" diye konuştu.

"Gelecek yıl Çin'de olacağım"

Daum gelecek yıl kariyerine Çin'de olacağını açıkladı.
Daum gelecek yıl kariyerine Çin'de olacağını açıkladı.

Daum ayrıca önümüzdeki yıl Çin'de görev alacağını kaydederken; "Gelecek yıl Çin'de çalışacağım, Capello, Lippi, Scolari, Schmidt ve Magath gibi. Çin futbolunu Avrupa futbolu gibi çekici yapma düşüncesi beni cezbediyor" dedi.