Dele Alli'den Türkleri güldüren sürpriz paylaşım!

Harry Kane & Dele Alli
Harry Kane & Dele Alli

Tottenham forması giyen Dele Alli'nin sosyal medyayı sallayan gol sevincini canlı yayında deneyen beIN SPORTS spikeri Nazlı Canyurt, İngiliz oyuncunun dikkatinden kaçmadı. Canyurt'un zor anlarını paylaşan Alli, Türk futbolseverlerin sempatisini kazandı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Dele Alli, mikroblog sitesi Twitter üzerindeki resmi hesabından yaptığı sürpriz paylaşımla Türk futbolseverlerin sempatisini kazandı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı gol sevinciyle sosyal medyada yeni bir akım başlatan İngiliz yıldız, bu ilginç hareketi deneyen Türk sunucu Nazlı Canyurt'un zor ve bir o kadar da eğlenceli anlarının videosunu paylaştı.

Dele Alli'nin sosyal medyayı karıştıran gol sevinci.
Dele Alli'nin sosyal medyayı karıştıran gol sevinci.

BeIN SPORTS spikeri Nazlı Canyurt'un paylaşımını alıntılayan Dele Alli, "Ne söylediklerini bilmiyorum ancak izlemesi çok keyifli" notunu düştü. 22 yaşındaki yetenekli oyuncunun bu paylaşımı, Türk futbolseverlerden büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada birçok futbolsever Dele Alli'nin bu hareketini yapmayı deniyor ve başarılı olanlar fotoğraflarını çekerek kişisel hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor.

👀 Yeni akım: Dele Alli'nin yeni gol sevincindeki bu hareketini yapabilir misiniz?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()