Demba Ba sessizliğini bozdu: "Vücut dilini beğenmediğimi söyledim"

Demba Ba, ayrılık süreciyle ilgili konuştu.
Demba Ba, ayrılık süreciyle ilgili konuştu.

Fenerbahçe maçında kadroya alınmayan ve sonrasında Başakşehir'in yollarını ayırdığı Senegalli golcü Demba Ba, İngiltere'den SKY Sports'a konuştu. Yıldız futbolcu, Aykut Kocaman ile arasındaki konuşmayı aktardı.

21 Nisan günü Başakşehir ile olan sözleşmesi feshedilen Demba Ba, sessizliğini bozdu. İngiltere'den SKY Sports'a konuşan Ba, sözleşmesi sona erdirilmeden birkaç hafta önce teknik direktör Aykut Kocaman ile görüştüğünü söyledi. 35 yaşındaki futbolcu "Hoca bana performansımdan memnun olmadığını söyledi. Ben de ona vücut dilini beğenmediğimi söyledim. O da bana aynısını söyledi. Bana, topla ilişkisi daha iyi olan futbolcularla oynayacağını ve yeni dönemde ilk 11'de yer alacağımı belirtti." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçında kadroya alınmayınca çok şaşırdığını vurgulayan Demba Ba, "Çünkü yaptığımız konuşma böyle değildi." dedi.

Tecrübeli futbolcu, oruç tuttuğu için oynatılmadığı iddialarıyla ilgili ise "Söylentilerin doğru olduğuna inanmıyorum çünkü takımda oruç tutan ve oynamaya devam eden başka oyuncular var. Ama Ramazan gelmeden önce oruç tutacağım için oynayamayacağımı söyleyen arkadaşlarım da olmuştu." şeklinde konuştu.

  • Sözleşmesinin nasıl feshedildiğini de aktaran Demba Ba, "Yönetim, teknik direktörün sezonun geri kalanında beni pek fazla oynatmayacağını söyledi. Kariyerime olan saygılarından ötürü kontratımı erken sonlandırmaya karar verdiler." dedi.