Demba Ba'nın Göztepe'yle sözleşmesindeki flaş detay ortaya çıktı

Demba Ba
Demba Ba

Göztepe'nin yeni transferi Demba Ba'nın arkadaşları Eden Hazard, Moussa Sow ve Johan Cabaye ile birlikte ABD'de kurduğu San Diego 1904 FC futbol takımı ve akademisi için Göztepe kulübü ile ortaklık yapacağı belirtildi.

Devre arası transfer döneminde Göztepe'ye transfer olan Demba Ba'nın sözleşmesinde flaş bir detay ortaya çıktı.

Sporx'in haberine göre; Senegalli golcünün arkadaşları Hazard, Sow ve Cabaye ile birlikte ABD'de kurduğu San Diego FC 1904 adlı futbol takımı ve akademisi konusunda Göztepe ile ortaklık anlaşmasına gittiği öğrenildi.

AKADEMİ PROJESİNDEN DOLAYI GÖZTEPE'Yİ TERCİH ETTİ

Başkan Mehmet Sepil ve yöneticiler, bu yıl içinde faaliyete geçecek olan Göztepe Spor Akademisi konusunda Demba Ba'yı bilgilendirmesi, Senegalli yıldızın sarı-kırmızılı kulübü tercih etmesinde önemli rol oynadığı belirtildi.

Göztepe Spor Kulübü geçtiğimiz aylarda İzmir Torbalı'da 120 dönüm arazi üzerine kuracağı spor akademisinin temelini atmış, kurulacak tesiste bir çok spor dalında yüzlerce sporcunun eğitim alacağı açıklanmıştı. Türkiye'de ilk defa örgün öğretim ile sporcu eğitimini aynı çatı altında verecek olan Göztepe Spor Akademisi'nin 2018 yılı içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.