Demba Ba'ya 2 yıllık yeni sözleşme

Demba Ba
Demba Ba

Göztepe'de başarılı bir sezon geçiren Senegalli forvet Demba Ba'ya, kulübü tarafından iki yıllık yeni sözleşme önerileceği belirtildi.

Adis Jahovic'i 1,5 milyon avroya Konya'ya sattıktan sonra 2 yıldır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Demba Ba'yı kadrosuna katan Göztepe'de Senegalli yıldız hakkında soru işaretleri vardı. Ancak Sarı-kırmızılı takıma çok çabuk uyum sağlayan dünyaca ünlü oyuncu, 6 maçta 4 gol atınca İzmir'de adeta yeniden doğdu.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre kısa sürede taraftarın da sevgilisi haline gelen 32 yaşındaki futbolcuyla devre arasında 6 aylık sözleşme imzalayan Göztepe, yeni kontrat hazırlığına girdi. Başkan Mehmet Sepil hafta sonuna kadar Demba Ba'yla bir araya gelerek iki yıllık yeni sözleşme önerecek.

Ba ile akademi konusunda da bir çalışma yapılması planlanıyor.
Ba ile akademi konusunda da bir çalışma yapılması planlanıyor.

AKADEMİ ÇALIŞMASI PLANLANIYOR

  • Göztepe'nin Demba Ba'yla ilgili planı yalnızca futbolculuğuyla ilgili değil. Altyapı hamlesi Demba Ba'nın Moussa Sow'la Senegal'de bir oyuncu akademisi bulunuyor. Ba ile akademi konusunda da bir çalışma yapılması planlanıyor. Senegal'deki yetenekli gençler Göztepe'nin her geçen gün gelişen altyapısında boy gösterme fırsatı bulacak. Bu yüzden Göztepe, Demba Ba'yla yapılacak yeni sözleşmeyi çok önemsiyor.