Dembele'de mutlu son göründü!

Dembele'de mutlu son göründü!
Dembele'de mutlu son göründü!

Neymar'ı ellerinden kaçıran Barcelona, yaşadığı hucüm sorununu Dembele ile bitirmenin peşinde. Artık Dembele sadece bonuslara kaldı.

GZT DIŞ BASIN- Neymar'dan sonra patlak veren sorunların çözümü olarak görülen Dembele transferinde mutlu son artık yakın.

İspanyol Sports gazetesinin haberine göre Borussia Dortmund ile Barcelona 130 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Şuan için tek sorun bu paranın ödeme şekli.

Habere göre Barcelona 90 milyon euro garanti vermeyi, kalan 40 milyonu her 50 maça 5 milyon euro ve şampiyonluklarda bonus gibi ödemelere bağlamayı önerdi.

Bunun üzerine Dortmund yönetimi ise bu bonusların Şampiyonlar ligine bağlanmasını istedi. Bu öneriyi dikkate alan Barça yönetimi en kısa sürede bu transfere nokta koymanın peşinde. Fransız futbolcu Dembele Barça formasını giymek için gün sayıyor.

Dortmund'da takımla birlikte antrenman yapmasına izin verilmeyen Dembele, izinsiz olarak ülkesine gitti; adeta greve başladı.

"BİRİ YATTI, İKİSİNE DEVAM"

Barcelona, transfer gündemine aldığı Nice'in orta saha futbolcusu Jeam-Michel Seri'den kesin olarak vazgeçerken Coutinho için Liverpool ile, Di Maria için de Paris Saint-Germain ile temaslarını sürdürüyor.

Ancak her iki kulüp de işin maddi boyutuna girmeden söz konusu futbolcuları satmak gibi bir niyetleri olmadığını ısrarla belirtiyor. Coutinho, Liverpool'un bu gece Hoffenheim ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off turu maçı kadrosunda yer almıyor.

Menajer Jürgen Klopp, Barcelona'ya gitmek istediğini kulübe yazılı olarak bildiren Brezilyalı futbolcu için basın toplantısında "Hastalığı devam ediyor" demekle yetindi.