Denizlispor Transferden vazgeçti: Sako sağlık kontrollerinden geçemedi

Bakary Sako
Bakary Sako

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor'un transferini resmen duydurduğu Malili futbolcu Bakary Sako'dan vazgeçtiği bildirildi.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de transferlerin en hızlı takımlarından biri olmasına rağmen , resmi sosyal medya hesaplarından takıma geleceği açıklanan kanat oyuncusu Bakary Sako'nun henüz imza atıp kampa katılmaması, taraftarı endişelendirmişti.

Bakary Sako
Bakary Sako

Yapılan açıklama başka yöndeydi

Endişeler sürerken Denizlispor cephesinden yapılan bir açıklamada, "Bakary Sako ile kulübümüz arasında, geçtiğimiz hafta anlaşmaya varılmış ve bu bilgi kulübümüzden yapılan resmi açıklama ile duyurulmuştu. Futbolcu, Denizli'ye gelmiş ancak Denizli'de hem futbolcu hem de menajeri ile yapılan görüşmelerde mali konularda uzlaşma sağlanamadığından transferden vazgeçilmiştir." ifadelerine yer verildi. Ancak yapılan açıklamada söz edilmeyen başka bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı.

Bakary Sako
Bakary Sako

Ayağında platin çıktı

Yeşil siyahlı ekibin iki gün önce kente getirdiği Malili futbolcunun kentteki özel bir hastanede sağlık testine sokulduğu ve oyuncunun sol ayak bileğinde parçalı kırığa bağlı platinlerin bulunduğu tespit edildi.