Deportivo taraftarından Emre Çolak'a pankartlı tepki

​Deportivo taraftarından Emre Çolak'a pankartlı tepki
​Deportivo taraftarından Emre Çolak'a pankartlı tepki

Teknik Direktörü Cristobal Parralo ile yaşadığı problem nedeniyle antrenmanı terk eden Emre Çolak daha sonra antrenmana geri dönse de Levante karşılaşmasının kadrosuna alınmamıştı. Deportivo taraftarları Levante maçında açtıkları pankartla bu konuda teknik direktör Parralo'nun arkasında durdu.

Geçen hafta hocasıyla yaşadığı sorun nedeniyle antrenmandan kovulan Emre Çolak, 1 gün sonra yeniden takımla çalışmaya başladı; ancak Levante maçının kadrosunda kendisine yer bulamadı. Yaşanan bu olaydan sonra Levante karşılaşmasında Deportivo taraftarlarından, Emre Çolak konusunda Parralo'ya destek geldi.

Emre, Instagram hesabından bir açıklama yaparak sorunun dilden kaynaklandığını belirtti. İşte Emre Çolak'ın olayla ilgili açıklaması:

  • "Yaptığımız idmanda sadece dil probleminden dolayı idmanı anlamayıp o an kendime kızıp topa vurdum. Bu kimseye karşı bir tepki değildi. Tamamen kendime olan kızgınlığımdan dolayı yaptığım bir hareketti. Hoca, "Bir problemin mi var? İdman yapmak istemiyorsan içeri git" dedi. "Bir problemim yok." dememe rağmen, dil probleminden dolayı anlaşamadık. Olay tamamen bundan ibarettir.
  • Bugün takımla idmana çıkmamam da hocamızın kendi kararıdır. Burada kaldığım sürece her zaman olduğu gibi elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

Ancak antrenmana çıkan Emre Çolak, Levante karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

PARRALO'DAN YANIT GECİKMEDİ

Emre Çolak'ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya cevap veren teknik direktör Parralo, olayın Emre Çolak'ın paylaşımında anlattığı gibi olmadığını belirterek şunları söyledi:

  • "Ortada yanlış anlama falan yok. Takımın yararına olmayan hareketlere izin veremem. Kadroya almamam teknik bir karar, o kadar"

EMRE'YE PANKARTLI TEPKİ

Öte yandan 2-2 biten Deportivo - Levante müsabakasında taraftarlar, açtıkları pankart ile teknik direktör Parralo'nun arkasında dururken, Emre Çolak'a aba altından sopa gösterdi. Pankartta Emre için "Çalışmıyorsa işe yaramaz, Forza Parralo" yazıyordu.