4 gollü derbi büyük kavga ile bitti

Maç sonunda çıkan arbede bu şekilde görüntülendi.
Maç sonunda çıkan arbede bu şekilde görüntülendi.

Süper Lig'in 11. haftasının açılış mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sahadan galip çıkmazken, bitiş düdüğünün ardından saha içinde büyük bir arbede çıktı.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı.

Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı.

Younes Belhanda, Jailson'a vurmaya çalışıyor...
Younes Belhanda, Jailson'a vurmaya çalışıyor...

JAILSON-BELHANDA KAVGASI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Genç Brezilyalı oyuncu, soyunma odasına doğru koşuyor...
Genç Brezilyalı oyuncu, soyunma odasına doğru koşuyor...

Yedek kulübesinden gelen Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli Martin Skrtel’in kafasına müdahalede bulundu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 Son düdük çaldı, saha karıştı!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Olaylı derbinin faturası ağır oldu: 3 kırmızı kart
Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Çıkan olayların ardından VAR’da görüntüler incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.
Olaylı derbinin faturası ağır oldu: 3 kırmızı kart Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Çıkan olayların ardından VAR’da görüntüler incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.