Derbide Fenerbahçe'yi yıkan ölüm

Arşiv: Derbide hayatını kaybeden Koray Şener, 1907 UNIFEB'de çalışma arkadaşlarıyla birlikte poz veriyor...
Arşiv: Derbide hayatını kaybeden Koray Şener, 1907 UNIFEB'de çalışma arkadaşlarıyla birlikte poz veriyor...

Süper Lig'in 11. haftasının açılışında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Türk futbol kamuoyunu yasa boğan bir vefat haberi geldi. Tüm dünyanın yakından takip ettiği derbiyi izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na gelen Fenerbahçeli bir taraftar, kalp krizi geçirerek vefat etti.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. haftasının açılışında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde futbolseverleri yasa boğan bir vefat haberi geldi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na gelen Fenerbahçeli bir taraftar, kalp krizi geçirerek vefat etti.

Derbi öncesinde kalp krizi geçirdi

                                    
                                    1907 ÜNİFEB Kocaeli Üniversitesi eski üniversite sorumlusu Koray Şener, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Derbi öncesinde kalp krizi geçirdi 1907 ÜNİFEB Kocaeli Üniversitesi eski üniversite sorumlusu Koray Şener, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Fenerbahçe taraftarı maçı terk etti
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide sarı lacivertli taraftarlar arasında bulunan Koray Şener’in vefat etmesinin ardından bir süre sessiz duran Fenerbahçeli taraftarlar müsabakanın ikinci yarısında stadı terk etti. Yaşanan ölüm olayının üzüntüsü içinde olan sarı lacivertli taraftarlar daha fazla statta yer alamayacaklarını belirterek kendilerine ayrılan bölümden dışarı çıktı.Taraftarlar Koray Şener’in cenazesinin bulunduğu Okmeydanı Devlet Hastanesi’ne hareket etti.
Fenerbahçe taraftarı maçı terk etti Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide sarı lacivertli taraftarlar arasında bulunan Koray Şener’in vefat etmesinin ardından bir süre sessiz duran Fenerbahçeli taraftarlar müsabakanın ikinci yarısında stadı terk etti. Yaşanan ölüm olayının üzüntüsü içinde olan sarı lacivertli taraftarlar daha fazla statta yer alamayacaklarını belirterek kendilerine ayrılan bölümden dışarı çıktı.Taraftarlar Koray Şener’in cenazesinin bulunduğu Okmeydanı Devlet Hastanesi’ne hareket etti.
Galatasaray'dan yapılan açıklamada: 

                                    
                                    "Maç öncesinde bir Fenerbahçe taraftarının fenalaşıp hastaneye kaldırıldığının ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Fenerbahçe camiasına ve yaşamını yitiren taraftarın ailesine başsağlığı dileriz."
Galatasaray'dan yapılan açıklamada: "Maç öncesinde bir Fenerbahçe taraftarının fenalaşıp hastaneye kaldırıldığının ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Fenerbahçe camiasına ve yaşamını yitiren taraftarın ailesine başsağlığı dileriz."
Beşiktaş'tan yapılan açıklama:

                                    
                                    "Galatasaray-Fenerbahçe maçını izlemek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'na giden bir Fenerbahçe taraftarının kalp krizi geçirerek vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz"
Beşiktaş'tan yapılan açıklama: "Galatasaray-Fenerbahçe maçını izlemek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'na giden bir Fenerbahçe taraftarının kalp krizi geçirerek vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz"