Derbide Kerem'i izleyen Fransız devi ilk teklifini yaptı!

Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'da sezona muhteşem başlayan ve son olarak Beşiktaş derbisinde 2 gol atarak yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa devlerinin gözdesi haline geldi. Derbi maçında Fransızlar tarafından izlenen genç oyuncu için rekor teklif geldiği iddia ediliyor.

İspanya'dan sürpriz bir skorla dönen, geçtiğimiz günlerde de ezeli rakibini 2-1 yenen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu dikkat çekmeye devam ediyor.

Kendisini izleyen scoutları büyüledi

Derbi maçına Ersin ve Rıdvan için gelen Lyon scoutları, Kerem Aktürkoğlu'na hayran kaldı.

  • Galatasaray'da bu sezona damga vuran isim olan Kerem Aktürkoğlu, derbide 2 gol atarak kendisini izlemeye gelen scoutları resmen büyüledi. Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonunda Avrupa'ya gitmesi bekleniyor.

Lyon Scout Şefi Bruno Cheyrou'nun verdiği raporda Kerem'i transfer listesinin ilk sırasına yazdığı iddia ediliyor.

Lyon'un kendisini izlediğini öğrenen Kerem'in açıklaması ise şöyle:

  • "Lyon'un izlemesi güzel bir şey ancak benim işim sahada. Galatasaray'a faydalı olmak istiyorum. Transfer tabii ki konuşulacak ama ben futboluma odaklanıyorum"

İlk teklif belli oldu

Fransızlar, Kerem için 12 milyon Euro'ya kadar çıkacak. Galatasaray ise 23 yaşındaki milli yıldız için 25 milyon Euro'nun altında gelecek teklifler değerlendirilmeye alınmayacak. 11 gol-9 asistle Aslan'ın yükünü çeken Kerem'den rekor bonservis bekleniyor.