Diagne cephesinde Galatasaray açıklaması

M'baye Diagne, Süper Lig'in 4. haftasında MKE Ankaragücü karşısında attığı golü kutluyor.
M'baye Diagne, Süper Lig'in 4. haftasında MKE Ankaragücü karşısında attığı golü kutluyor.

Kasımpaşa'da Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun ilk 7 haftasına damga vuran Senegalli golcü M'baye Diagne'nin adı bir süredir Galatasaray ile anılıyor. Gol krallığı yarışında şu an zirvede yer alan golcü futbolcunun menajerinden sarı kırmızılı takıma transferi konusunda önemli açıklamalar geldi.

Geçen sezon devre arası transfer döneminde Çin'den Kasımpaşa'ya transfer olan M'baye Diagne, Lefter Küçükandonyadis Sezonu'na hızlı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Özellikle Bafetimbi Gomis'in ayrılmasının ardından santrafor arayışlarını yoğunlaştıran Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden birisi de Kasımpaşa'nın Senegalli golcüsü Diagne'deydi.

M'baye Diagne
M'baye Diagne

Yaz transfer dönemini hücum bölgesine takviye yapmadan kapatan sarı kırmızılılarda Ocak ayındaki hedeflerden birininDiagne olması muhtemel gözüküyor.

Senegalli oyuncunun menajeri Ediz Balkan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a Galatasaray'a transferi hakkında şunları söyledi:

  • "Diagne, için şu anda bana Galatasaray'dan gelen bir teklif yok ve biz Kasımpaşa ile sözleşmemizi 4 sene uzattık. Başarısından dolayı kulüp teklif yaptı ve Diagne'de istiyordu sözleşmesini uzattık. Diagne, gol atmayı çok istiyor ve Gomis'in başarısını elde etmek o kadar kolay değil. İlerde ne olursa başarılı olduktan sonra göreceğiz. Diagne ile ilgilenen kulübün Kasımpaşa ile görüşmesi gerekiyor."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

✈️⚽️🙏@#mbayediagne is back

Mbaye diagne Official 🔟 (@mbaye09)'in paylaştığı bir gönderi ()