Dimitris Pelkas'ın yeni takımı belli oluyor

Pelkas
Pelkas

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıkan Pelkas, yeni sezonda Fenerbahçe'den ilk ayrılacak oyuncu olabilir. Yunan basını yıldız oyuncunun yeni adresini açıkladı.

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunu ikinci sırada tamamladı. İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte çıkış yakalayan sarı-lacivertli ekip, yeni sezon için teknik direktör olarak Jorge Jesus'u açıklamaya hazırlanıyor. Kısa süre içerisinde resmiyete kavuşacak olan Jesus'un ardından transfer çalışmalarına hız verecek olan Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas için flaş bir iddia geldi.

İlk ayrılacak oyuncu Pelkas olabilir

2020 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve sezonu 33 maçta 5 golle tamamlayan 28 yaşındaki Yunan oyuncu Dimitris Pelkas, yeni sezonda Fenerbahçe'den ilk ayrılacak oyuncu olabilir.

Pelkas yeni bir macera istiyor

Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'un haberine göre sarı lacivertli kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan Pelkas, ayrılmak istiyor ve yeni bir macera arıyor.

Bologna iddiası

Fanatik'te yer alan habere göre; Yunan futbolcunun diğer takımlarla birlikte Bologna'ya önerildiği belirtilirken, Bologna'nın son 2 sezonda Pelkas'ı yakından takip ettiği öğrenildi. İtalyan ekibinin yakın zamanda resmi girişimlere başlayacağı ifade edildi.

  • 2020 yılında PAOK'tan Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, özellikle Erol Bulut döneminde Sarı-Lacivertli ekibin vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.
  • Bu sezon ise istediği süreleri almakta zorlanan Pelkas'ın Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.