İsmail Kartal'dan Djiku açıklaması

İsmail Kartal
İsmail Kartal

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-1 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalar yaptı. İşte açıklamaları...

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti ve tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Derbi sonrası İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları

Sözlerine tebrikle başlayan Kartal, "Öncelikle bu akşamki galibiyetten dolayı futbolcu ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Her zaman oynamak istediğimiz oyun bu. Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik. Sakatların da dönmesiyle iyi bir maç çıkardı. Güzel bir galibiyet aldık. Camiamıza armağan olsun. Beşiktaş'a da bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim." dedi.

Sakatlıklara rağmen lider olduklarını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Sezon başından beri oynadığımız net oyun var. Bazen sizin elinizde olmayan nedenler çıkabiliyor. Aynı mevkiden birçok sakatlıklar. Biz de bazen zorlanıyoruz. Birkaç takılmalar oldu. Bu akşam aldığımız galibiyetle yeniden liderlik koltuğundayız. Oyunumuzu geliştirmek için sürekli çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Djiku açıklaması

"Djiku ile maçtan önce konuştuk. 60 dakika oynayabilirim dedi. Arka adalemde sertleşme var hocam dedi çıkardık."

"Bana izin yok"

Galibiyetin ardından takıma bir gün izin verildiğini belirten Kartal, "Normalde ben izin vermiyorum takıma, bu maçtan sonra izin istediler ben de verdim. Onlara izin verdik ama bana izin yok. Ben Samandıra'da çalışmaya devam edeceğim." dedi.