Djiku sakatlığı hakkında konuştu

Djiku
Djiku

Trendyol Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda liderliğini sürdüren Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Alexander Djiku, gösterdiği performansla kısa süre içinde dikkatleri üzerine çekti. Ganalı stoper, sarı lacivertlilere transfer sürecine dair itiraflarda bulundu. Djiku ayrıca sezonu şampiyonlukla tamamlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan Fenerbahçe, 16'da 16 ile tüm resmî maçlarını kazanmıştı. Sarı lacivertlilerin savunma oyuncusu Alexander Djiku, gösterdiği performansla taraftarların beğenisini toplamış ve ilk 11'in de vazgeçilmez ismi oldu.

"Birbirimizi tamamlıyoruz"

Ganalı savunmacı, "Sakatlığım vardı ama maça kadar hazır olacağımı düşünüyorum. 16'da yaptık ama bu ligde her maç zor. Bu ligde her takım elinden geleni yapıyor. Hatay namağlup ekiplerden biri. Kendi oyunumuzu ortaya koyarak seriyi devam ettirmek istiyoruz. Zor maç olacak." dedi.

"Buraya geldiğimde Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyordum. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük camiası." diyen Djiku, "Becao ile gerçekten iyi anlaşıyoruz. Serdar, Samet ve Luan hepsi çok kaliteli oyuncular. Birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Ganalı futbolcu, sarı lacivertlilerin tarihinde efsane olarak nitelendirdiği Stephen Appiah ile konuştuğunu ve Fenerbahçe ile ilgili bilgiler aldığını da sözlerine ekledi.