PSV kendi taraftarına acımadı! Dmitrovic'e saldıran taraftarın cezası belli oldu

Dmitrovic
Dmitrovic

PSV ile Sevilla, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleşti. Philips Stadı'nda oynanan maçta İspanyol ekibinin kalecisi Marko Dmitrovic'e saldıran taraftarın cezası açıklandı. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleşen PSV ile Sevilla tur için sahaya çıktı. Hollanda'da oynanan maçta tatsız olaylar çıkmış, Sevilla'nın Sırp kalecisi Marko Dmitrovic karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahaya giren Hollandalı bir taraftarın yumruklu saldırısına uğramıştı.

Cezası belli oldu

Yaşanan olaydan sonra saldırgan taraftarın cezası belli oldu. PSV, genç taraftarını 40 yıl boyunca statlardan men edildiğini ve 2 yıl boyunca PSV Philips Stadı'nın çevresine de alınmayacağını belirtti.

Ne olmuştu?

Sevilla, 3-0 kazandıkları ilk maçtan sonra deplasmanda 2-0 kaybetmelerine rağmen tur atlamıştı. Sahaya giren taraftar kaleci Dmitrovic'e saldırıp yumruk atmıştı. Saldırgan taraftarı yere seren kaleci de karşılık vermişti.

  • Dmitrovic


Başka bir taraftarın biletiyle girdi

  • Reuters'ta yer alan haberde, Dmitrovic'e saldıran taraftarın Hollanda Futbol Federasyonu tarafından daha önce 2026'ya kadar maçlardan men edildiği aktarılırken bir arkadaşının biletiyle Sevilla maçına girdiği ifade edildi.