Domagoj Vida milli maça devam edemedi

Domagoj Vida
Domagoj Vida

UEFA Uluslar Ligi'nde Portekiz - Hırvatistan maçının 28. dakikasındaki bir pozisyonda Domagoj Vida yaşadığı sakatlık sonucu sonrasında sedye ile oyundan alındı.

Portekiz ile Hırvatistan arasında oynanan hazırlık maçının 28. dakikasında Beşiktaşlı Domagoj Vida sakatlandı.

Portekiz atağında son adam pozisyonunda Andre Silva karşısında kayarak kritik bir müdahalede bulunan Hırvat futbolcu, bu pozisyonun ardından sakatlık yaşadı ve tedavi için saha kenarına alındı. Hırvat futbolcu kısa süre oyuna devam etmesine rağmen sakatlığı nüksedince sedye ile saha kenarına alındı.

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Portekiz ile Hırvatistan arasında oynanan maçın 28. dakikasında gelişen Portekiz atağında son adam olan Vida, Andre Silva'nın yanından kayarak yaptığı müdahaleyle tehlikeyi önledi.

Ancak bu pozisyon sonrasında acılar içinde yerde kalan Vida için sağlık heyeti sahaya indi ve ilk müdahale yapıldı. Hırvat futbolcu sonrasında tedavi için saha kenarına geldi ve yaklaşık 2 dakika sonra oyuna geri döndü.

Vida daha sonrasında yeniden sakatlık yaşadığı bölgede ağrılar hissetti ve oyuna devam edemedi. Hırvat futbolcu sedye ile kenara alındı ve yerini Jedvaj'a bıraktı. Vida'nın sakatlandığı pozisyonda kalesini terk eden Kalinic, zamanlama hatası yapınca takım arkadaşının koluna bastı.