“Dönmekten korkmuyorum”

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Luigi Datome, Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle endişelendiğini ancak İstanbul’a dönecek olmaktan dolayı korku yaşamadığını söyledi.



Türkiye'de yaşanan darbe girişimi, yalnızca ulusumuzu etkilemedi. Ülkemizde forma giyen sporcular da yaşanan gelişmeleri yakından takip etti. Bunlardan biri de Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın İtalyan oyuncusu Luigi Datome…

“Normalleşmeye başladı”
Fenerbahçe'nin İtalyan forveti, Türkiye'ye dönmekten korkmadığını belirtti. Datome “Böyle şeyleri televizyonlarda görmek iyi değil. Kötü hissediyorum. Askeri operasyonlar nerede olursa olsun iyi değil. İstanbul'a dönmekten korkmuyorum. Bir ay içerisinde geri döneceğim. Durum şimdiden normale dönmeye başladı” dedi.
“Normalleşmeye başladı” Fenerbahçe'nin İtalyan forveti, Türkiye'ye dönmekten korkmadığını belirtti. Datome “Böyle şeyleri televizyonlarda görmek iyi değil. Kötü hissediyorum. Askeri operasyonlar nerede olursa olsun iyi değil. İstanbul'a dönmekten korkmuyorum. Bir ay içerisinde geri döneceğim. Durum şimdiden normale dönmeye başladı” dedi.
“Onlar için endişelendim”
İstanbul'daki arkadaşları için endişelendiğini ifade eden Datome “Olayların sizin ülkenizde olup olmadığı fark etmez. Çok derin bir üzüntü içindeyim. Askeri olaylar, çatışmalar hoş şeyler değil. İstanbul'da birçok arkadaşım var ve ben onlar için çok endişelendim. Umarım bir daha yaşanmaz” diye konuştu.
“Onlar için endişelendim” İstanbul'daki arkadaşları için endişelendiğini ifade eden Datome “Olayların sizin ülkenizde olup olmadığı fark etmez. Çok derin bir üzüntü içindeyim. Askeri olaylar, çatışmalar hoş şeyler değil. İstanbul'da birçok arkadaşım var ve ben onlar için çok endişelendim. Umarım bir daha yaşanmaz” diye konuştu.
“Kontratım devam ediyor”
Ünlü sporcu sözlerini şöyle tamamladı: Takımımla kontratım devam ediyor. Türkiye'ye geleceğim ve takımımla çalışmaya devam edeceğim.
“Kontratım devam ediyor” Ünlü sporcu sözlerini şöyle tamamladı: Takımımla kontratım devam ediyor. Türkiye'ye geleceğim ve takımımla çalışmaya devam edeceğim.