Dudu ile anlaşma tamam: Sıra kulübünde

Dudu ile anlaşma tamam: Sıra kulübünde​
Dudu ile anlaşma tamam: Sıra kulübünde​

Eksik ve zayıf yönlerini kapatmak isteyen Fenerbahçe, transferde harekete geçti. Palmeiras'ın 25 yaşındaki hücum oyuncusu Dudu ile anlaşma sağlandı.

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de transfer artık şart oldu. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nden elenmesiyle uyması gereken Finansal Fair Play kuralı da ortadan kalkmıştı. Bu sebeple Fenerbahçe, transferde artık daha rahat davranabilecek.

Fenerbahçe, bu doğrultuda rotayı hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda oynayabilen ve daha önce de gündemine gelen Dudu'ya çevirdi. Brezilya'nın Palmeiras takımında forma giyen 25 yaşındaki oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçti. Dudu Türkiye'de forma giymeye sıcak bakıyor.

8 milyon Euro bonservis

Fenerbahçe, her konuda anlaştığı Brezilyalı futbolcunun kulübünü ise bir an önce ikna edip, bu transferde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Alınan bilgiye göre Yeşil-Beyazlılar, yıldız oyuncuları için 8 milyon Euro talep ediyor. Fener cephesi, yıllık 2.5 milyon Euro’ya el sıkıştığı Dudu’nun kulübüyle bonservis bedeli konusundaki pazarlıklarını sürdürüyor ve rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.