Dünya devinden Arda Güler'e kanca! Bonservisi belirlendi

Arda Güler, Avrupa kulüplerinin radarında
Arda Güler, Avrupa kulüplerinin radarında

Fenerbahçe'nin gelecek vadeden futbolcusu Arda Güler, şimdiden Avrupa devlerinin radarına girdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 17 yaşındaki yıldız adayının bonservisini belirledi.

Fenerbahçe taraftarının gözbebeği Arda Güler, yuvadan erken uçabilir.

Sadece Fenerbahçelilerin değil, diğer takım taraftarlarının da büyük saygı duyduğu ve umut beslediği genç futbolcu, gittiği her deplasmanda alkışlanıyor. Ortaya koyduğu performansla futbolseverlerin beklentilerini yükselten Arda Güler, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Ajansspor'un haberine göre,Borussia Dortmund, Arda Güler'e resmen talip oldu. Başkan Ali Koç, Arda için 30 milyon € istedi. 17 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Arda'ya talip olan tek takım Dortmund değil. Bundesliga'nın bir diğer ekibi Bayer Leverkusen ve İtalya Serie A takımlarından Fiorentina da genç futbolcu için nabız yokluyor. Arda'nın şimdiden taliplerinin artması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor. Sarı lacivertliler, en az 30 milyon € teklif gelmesi halinde Arda Güler'i satmayı planlıyor. Aksi takdirde genç futbolcunun ayrılmasına izin verilmeyecek. Fenerbahçe, Arda'nın olası satışında sözleşmeye sonraki satıştan pay da ekletecek.

  • Bu sezon sarı lacivertli formayla sonradan oyuna girerek toplam 277 dakika şans bulan Arda Güler, bu kısa sürede 3 gol - 3 asistlik performansla adından söz ettirdi.

KAYNAK: AJANSSPOR