Livakovic eldivenlerini ve formasını depremzedelere bağışladı

 Türkiye Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran & Dominik Livakovic
Türkiye Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran & Dominik Livakovic

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından, spor dünyasından birçok isim depremzedeler için bağış yaptı. Son Dünya Kupası'nda Hırvatistan kalesini koruyan Livakovic de turnuvada giydiği forma ve eldiveni bağışlayarak depremzedelere destek veren isimler arasına girdi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok şehirde ağır hasarlara sebep olan depremlerden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmaları devam ediyor.

İlk günden itibaren yardımlarına devam eden spor dünyasında bu kez Hırvatistan Milli Takımı’nın kalecisi Dominik Livakovic depremzedeler için, FIFA Dünya Kupası’nda Brezilya’ya karşı penaltılarda giydiği formasını ve eldivenini Türkiye Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’a teslim etti.

Livakovic'in Dünya Kupası'nda Brezilya'ya karşı giydiği forma
Livakovic'in Dünya Kupası'nda Brezilya'ya karşı giydiği forma
  • Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Teşekkürler koca yürekli adam Livakovic. Hırvat Milli Kaleci Dominik Livakovic, Dünya Kupası’nda Brezilya’ya karşı yine devleşerek takımını yarı finale çıkardığı formasını ve penaltıları kurtardığı eldivenini geliri depremzedeler için kullanılmak üzere teslim etti" ifadelerini kullandı.