Dursun Özbek Florya'da hesap soracak

​Dursun Özbek Florya'da hesap soracak
​Dursun Özbek Florya'da hesap soracak

Fransa’dan dönen Başkan Dursun Özbek, bugün Florya’da teknik direktör İgor Tudor ile görüşecek. Galatasaray’ın patronu, hocaya Avrupa’ya erken vedanın nedenini soracak, takımla da bir toplantı yapacak.

Feghouli görüşmelerini noktalamak için sportif direktör Cenk Ergün ile birlikte Fransa’ya giden Başkan Dursun Özbek, oyuncu ile anlaştıktan sonra hemen İstanbul’a döndü. Östersunds karşısında oynanan futboldan bir hayli rahatsız olan ve Avrupa’ya erken vedayı sindiremeyen Başkan Özbek, bugün Florya’ya çıkarma yapacak.

Özbek, Metin Oktay Tesisleri’nde ilk olarak teknik direktör İgor Tudor ile bir görüşme gerçekleştirecek. Başkan, Östersunds hezimetinin nedenlerini Tudor’a soracak ve takımın durumuyla ilgili detaylı rapor isteyecek. Başkan ile Tudor arasındaki görüşmenin bir hayli sert geçmesi beklenirken, sonrasında Dursun Özbek’in futbolcularla da bir araya geleceği öğrenildi.

Antrenmanı izleyecek

Takıma, taraftarın beklentisini anlatacak olan Başkan Özbek devamında bu sezon ligde şampiyonluktan başka bir sonucun kendileri için yeterli olmadığını da hatırlatacak. Antrenmanı da izlemesi beklenen Başkan, 10 günlük süreçte en az 2-3 transferi daha noktalamak istiyor.

Kaynak: Fanatik