Dursun Özbek: Transferlere başlıyoruz

Dursun Özbek, divan kurulunda konuştu.
Dursun Özbek, divan kurulunda konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün haziran ayı divan kurulu toplantısında konuştu. Özbek, eksikleri kapatmak için transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen haziran ayı divan kurulunda açıklamalarda bulundu. Tekrar başkanlığa seçildiği için üyelere teşekkür eden Özbek, göreve layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Transfer çalışmalarına değinen Dursun Özbek, "Biz de yeni bir ekibiz. Futbolu tepeden dizayn etmek için öncellikle daha önce çalıştığım, Cenk kardeşimle sözleşme yaptık. Futbol direktörü olarak onu kulübe getirdik. Amacımız cumhuriyetin 100. yılında, 100. yıla yakışır şekilde mücadele etmek ve başarı kazanmak. Bu konuda eksiklerimiz var. Eksiklerimizi gidermek için transferlerimize başlıyoruz. Seçim öncesinden beri çalışmalarımız vardı. Elimizden geleni yapacağız, hiç endişe etmeyin. Çok güzel bir takım kuracağız." dedi.

Galatasaray Adası ne olacak?

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda Milli Emlak'a ait parsellerin kulübe kazandırılması için uğraştıklarını dile getirdi.

  • Dursun Özbek: "Hemen işe başladık. Oradaki yapıyı tekrar vücuda getirmek lazım. Adada bizim 1 parselimiz var. Ada 4 parsel. Diğer 3 parsel Milli Emlak’a ait. İlk temas ettiğim yer Milli Emlak’a oldu. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 1-2 gün sonra söz konusu Milli Emlak’a ait parsellerin 30 yıllığına Galatasaray’a irtifaklanması için sözleşmeleri hazırlanıyor. Hepinize müjdeli haberi vereceğim. Galatasaray Adası eskisi gibi dokunulabilir bir yer olmaktan çıkıyor. Ben konuda büyük destek veren Cumhurbaşkanımıza ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür gönderiyorum."