Dursun Özbek'ten Sabri Sarıoğlu'na sitem dolu cevap: İtiraf etti

Dursun Özbek Sabri Sarıoğlu
Dursun Özbek Sabri Sarıoğlu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek canlı yayında Sabri Sarıoğlu'na cevap verdi.

Fenerbahçe maçından sonra verdiği demeçte, Igor Tudor tarafından değil de yönetim tarafından gönderildiğini ifade eden deneyimli oyuncuya sitem eden Dursun Özbek, bu açıklamanın üzücü olduğunu söyledi.

Dursun Özbek, Sabri Sarıoğlu ile yakın ilişkileri olduğunun altını çizerek, kameraların önünde konuşmak yerine doğrudan kendisine gelmesi gerektiğini savundu. Özbek ayrıca, Sabri Sarıoğlu’nun son 3 yıldır takımda düşünülmediğini de itiraf etti.

Dursu Özbek’in Sabri Sarıoğlu açıklamalarının tamamı şu şekilde

                                    “Biz futbolcularla baba – oğul gibiyiz. Gidip sitem etmek yerine gel, kapıyı çal, konuşalım Sabri. Gel bana karşı konuş. Yüz yüze konuşalım. Sen şimdi televizyondan bana mesaj gönderirsen, ne bekliyorsun benden? Sabri bu yılın planlamasında yoktu. Geçen sene de yoktu. Ondan önceki senede yoktu. Tüm bunlara rağmen, onu takımda tuttuk. Çünkü Galatasaray’a çok emeği geçti. Ama şimdi kalkıp da ‘beni yönetim gönderdi’ derse, bu açıklama üzer”
Dursu Özbek’in Sabri Sarıoğlu açıklamalarının tamamı şu şekilde “Biz futbolcularla baba – oğul gibiyiz. Gidip sitem etmek yerine gel, kapıyı çal, konuşalım Sabri. Gel bana karşı konuş. Yüz yüze konuşalım. Sen şimdi televizyondan bana mesaj gönderirsen, ne bekliyorsun benden? Sabri bu yılın planlamasında yoktu. Geçen sene de yoktu. Ondan önceki senede yoktu. Tüm bunlara rağmen, onu takımda tuttuk. Çünkü Galatasaray’a çok emeği geçti. Ama şimdi kalkıp da ‘beni yönetim gönderdi’ derse, bu açıklama üzer”