Dursun Özbek'ten seçim kararı: Mayıs'ta yeniden adayım

​Dursun Özbek'ten seçim kararı: Mayıs'ta yeniden adayım
​Dursun Özbek'ten seçim kararı: Mayıs'ta yeniden adayım

2018 yılının Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi için tekrar aday olma kararı alan Dursun Özbek, 3 yıl daha başkanlık yapmayı düşünüyor.

Süper Lig'e bu sezon çok iyi başlayan ve nağmalup liderliğini sürdüren Galatasaray'da derbide alınan beraberliğe rağmen yönetimin de keyfi yerinde.

2 yıl boyunca sportif başarısızlıktan dolayı camianın ağır eleştirilerini alan yönetim, sportif başarıyla birlikte kendilerine gelen sert eleştirileri de dindirmiş oldu. Kulübü mali açıdan rahatlatmak amacıyla Riva ve Florya projelerini hayata geçiren yönetim, sermaye arttırımı yoluyla da kulübün finansal durumunu iyi işler hale getirdi.

Bu kapsamda, hayata geçirdiği finansal projeleri tamamlamadan başkanlıktan ayrılmayı düşünen başkan Dursun Özbek, projeler sonuçlanıp meyveleri toplanıncaya kadar görevde kalmak istiyor.

YÖNETİMDE REVİZYONA GİDECEK

Yönetimdeki kurmaylarıyla bu düşüncelerini paylaşan Dursun Özbek'in "Daha yapacak çok işimiz var. O yüzden mayısta yeniden başkanlığa adaylığımı koyacağım" sözlerini söylediği ifade edildi.

Başkanlığı süresince tüm başarı ve başarısızlıklardan ders çıkaran Özbek, yeni dönemde listesinde revizyona gitmeyi planlıyor. Şu an yönetiminde bulunan bazı isimlerle yollarını ayırmak isteyen Dursuz Özbek'in yerlerine yeni isimler getireceği öğrenildi.