Dybala'dan Messi'yi kızdıracak Ronaldo göndermesi

Paulo Dybala
Paulo Dybala

Juventus'un Arjantinli genç yıldızı Dybala, Cristiano Ronaldo'nun transferini değerlendirdi. 24 yaşındaki yıldız oyuncu yaptığı açıklamalarla vatandaşı Lionel Messi'yi hedef aldı.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den İtalyan devi Juventus'a transfer olarak yaz transfer dönemine şimdiden damgasını vurdu. Portekizli yıldızın Juventus'a transferini gerçekleşmesinin ardından Torino kentinde her yer şenlik yerine döndü.

Hatta 33 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, daha siyah beyazlı formayı giymeden 7 numaralı formaları satışa çıkarıldı. Satış rekorları kırıldı ve Ronaldo daha sahaya çıkmadan transferine harcanan paranın dörtte birini takımına kazandırdı.

Portekizli yıldızın Real Madrid'den ayrılışına üzülen eski takım arkadaşları olduğu gibi yeni takım arkadaşları ise transferi oldukça sevinçli ve heyecanlı karşıladı.

Özellikle Juventus'un Arjantinli yıldızı Dybala, Ronaldo'nun transferi hakkında değerlendirmelerde bulunurken vatandaşı Lionel Messi'ye ağır bir göndermede bulundu.

Arjantinli genç oyuncu, Portekizli oyuncunun transferiyle ilgili “Cristiano Ronaldo, Juventus'a imza attı çünkü Lionel Messi'ye ben ve Higuain'le nasıl oynandığını göstermek istedi.” ifadelerini kullandı.

Arşiv
Arşiv

Daha önce de Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'nin Dybala'yı kadroya almamasının arkasında Lionel Messi'nin olduğu iddia edilmişti.

Çıkan bu spekülasyonlara Messi'den dikkat çeken bir açıklama gelmiş ve Dybala ile herhangi bir sorunu olmadığını ifade eden yıldız futbolcu, 24 yaşındaki oyuncuyla beraber oynamasının zor olduğunu söylemişti.

🔥 Ronaldo maça çıkmadan gol atmaya başladı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bienvenido @cristiano ! Benvenuto! Bem-vindo! #cr7 #juventus #cristianoronaldo #cristiano

Paulo Dybala (@paulodybala)'in paylaştığı bir gönderi ()