Edin Dzeko, açıklamalarda bulundu

Dzeko
Dzeko

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Edin Dzeko gündeme dair açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki yıldız şampiyonluklar kazanmak istediğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko, bugünkü antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Fenerbahçe ile 2 yıl önce de görüşmüştüm"

"İlk izlenimlerim pozitif. En önemlisi birlikte sıkı bir şekilde çalışıyor olmamız. Kısa bir süre içinde sezon başlamış olacak. Takım hemen hemen hazır durumda. Yeni gelen oyuncularla birlikte kısa süre içinde çok daha iyi noktaya geleceğiz. Bizler Bosnalılar olarak sizleri çok seviyoruz. Bizler kardeşiz. Fenerbahçe ile 2 yıl önce de görüşmüştüm. Güzel sohbetler olmuştu. Inter ile hemen hemen anlaşmaya varılmış olsa da transfer maalesef gerçekleşmemişti."

Sözlerine devam eden yıldız oyuncu, "Yaptığımız görüşmelerde Fenerbahçe'nin ligi ne kadar kazanmak istediğini konuştuk. Böyle büyük bir camianın şampiyonluğu bu kadar uzun süre kazanamaması iyi bir şey değil. Fenerbahçe çok büyük bir camia, en iyisini hak ediyor." dedi.

Deneyimli futbolcu, 'Çift forvet mi, tek forvet mi?' sorusuna ise, "Burada önemli olan benim pozisyonumdan ziyade benden isteneni sahaya yansıtabilmek. Hangi pozisyonda oynamak benim için sorun olmaz. En önemli şey hızlı bir şekilde adapte olmak. Takımın nasıl oynadığı ve oyun stili önemli." yanıt verdi.