Eboue'den yürek burkan itiraf: "İnsanlara yalan söylemek zorunda kalıyorum"

Emmanuel Eboue
Emmanuel Eboue

Geçtiğimiz günlerde ekonomik anlamda zor dönemler geçirdiğini ve yardım beklediğini açıklayan Galatasaray'ın eski futbolcusu Eboue'den yeni itiraflar geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Eboue, ekonomik olarak çok zor günler geçirdiğini ve yardım beklediğini ifade etmişti.

Eboue, yeni verdiği demeçle bir kez daha yürekleri burktu. İngiltere'de maçları yayınlayan yayıncı kuruluşun dekoderini parası yetmediği için alamadığını belirten Eboue, Londra'da Arsenal maçını izlemek için gittiği bir kafede yaşadıklarını şöyle anlattı:

  • "Enfield'da bir kafeye gittim. Giderken tanınmamak için yüzümü kapattım. Etrafımda hep Arsenal taraftarları vardı. Ancak orada oturanın ben olduğumu anlayamadılar. Oturdum ve maçı izledim. Kapşonu kafamdan hiç çıkarmadım, eğer bunu yapsam Arsenalliler beni hemen tanırdı.
  • Biraz sıkılgandım, o güne kadar hiç kafede maç izlememiştim. Maçları ya evimde ya da bir arkadaşın evinde izlerdim. Eğer futbolu bıraktığımı açıklamış olsam o zaman tamam, taraftarların beni kafede görmesi sorun olmazdı. Ancak bazı taraftarlar Eboue'nin hala futbol oynadığını bilirken olmazdı. Beni gördüklerinde şok olabilirlerdi."

SEN EBOUE'SİN DEDİKLERİNDE YALAN SÖYLÜYORUM

Londra'daki evinin orada bulunan bir parkta bireysel olarak çalıştığını belirten Emmanuel Eboue; "İnsanlar toplu taşıma araçlarında beni tanıyabiliyor. Böyle olduğu zaman onlara yalan söylemek zorunda kalıyorum. Sen Eboue'sin dediklerinde 'hayır ben o değilim, karıştırıyorsunuz' diyorum. Biraz utanıyorum, yalan söylemek zorunda kalıyorum." ifadelerini kullandı.