Edin Visca Avrupa'nın zirvesine yerleşti

Edin Visca attığı golü böyle kutladı.
Edin Visca attığı golü böyle kutladı.

Lider Medipol Başakşehir'de Edin Visca performansıyla parmak ısırtıyor. Yıldız oyuncu, Akhisarspor karşısında yaptığı 3 asistle Lionel Messi ve Eden Hazard’ı geride bıraktı ve Avrupa’nın 5 büyük liginde bu sezon en fazla asist yapan isim oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca, Akhisarspor karşısında alınan 3-0 galibiyette yaptığı 3 asistin ardından Avrupa’nın zirvesine yerleşti.

Bu sezon 20 maçta 19 gole doğrudan etki eden Edin Visca, Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi ve Chelsea’de oynayam Eden Hazard’ı geride bırakarak Avrupa’nın 5 büyük liginde bu sezon en fazla asist yapan isim oldu.

  • Edin Visca, bu sezon forma giydiği 20 maçta 8 gol ve 11 asistlik performans sağladı.

ROBINHO ‘SİFTAH’ DEDİ

Akhisarspor karşısında takımının 2. golünü kaydeden Robinho, Medipol Başakşehir formasıyla ilk golüne imza attı. Yıldız oyuncu sezonun ilk devresinde Demir Grup Sivasspor'da 8 gol atmıştı.

DEMBA BA GOLLE BAŞLADI

Türkiye kariyerinde Beşiktaş’tan sonra geçen sezon Göztepe mücadele eden Senegalli golcü oyuncu Demba Ba, Akhisarspor karşısında Arda Turan'ın yerine oyuna girerek ilk kez Medipol Başakşehir forması giydi.

Demba Ba, Türkiye’de en son 19 Mayıs 2018’de Göztepe formasıyla Galatasaray’a karşı oynamıştı. Uzatma bölümünde takımının 3. golüne imza atan Senegalli futbolcu ilk maçında gol atma başarısı gösterdi. Golcü oyuncu Süper Lig'de son golünü 12 Mayıs 2018'de Atiker Konyaspor'a atmıştı.