Ek transfer dönemi mi geliyor?

Karabükspor, 1. Lig'de çıktığı 4 maçta altyapı oyuncularıyla mücadele etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Karabükspor ve Eskişehirspor gibi iki köklü kulüp maddi sıkıntılar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkaramadı. Yalnızca kulüplerin değil oyuncuların da mağdur olmasından dolayı ek transfer döneminin gelmesi konuşuluyor.

Türkiye'nin köklü kulüplerinden Eskişehirspor ve Karabükspor son yıllarda ekonomik anlamda zor zamanlar geçiriyor. Eskişehirspor, son olarak maddi zorluklar nedeniyle basketbol takımını kapattığını da açıklamıştı.

Karabükspor ve Eskişehirspor'un maddi sıkıntılar nedeniyle eski futbolcularına geçmişten kalan borçlarını ödeyememesi, yeni aldıkları futbolcuların lisansını çıkaramamasına neden oldu.

Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, bu durumdan dolayı dün istifa ettiğini açıklamıştı.
Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, bu durumdan dolayı dün istifa ettiğini açıklamıştı.
  • Karabükpor ve Eskişehirspor gibi birçok kulübün futbolcularına geçmişten kalan borçlarını ödeyememesi, yenilere lisans çıkaramaması elbette üzücü. Bunun hem bu kulüplere, hem de gelecekte bu duruma düşebileceklere sağlam bir uyarı olduğu kesin. Ancak konunun bir de futbolcu boyutu var. TPFD Başkanı dostum Hakan Ünsal’ın uyarısıyla fark ettim: Söz konusu kulüplerle sözleşme imzalayan birçok futbolcu mağdur. Acaba TFF, sadece onlara özgü olarak ekstra birkaç günlük transfer dönemi açabilir mi; teknik olarak mümkün müdür diye düşünmeden edemiyor insan.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden iki takımdan Karabükspor'un 4 maçta galibiyeti bulunmazken, Eskişehirspor'un 1 galibiyeti bulunuyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Teknik Direktörümüz Fikret Yılmaz Basın Toplantısı Düzenledi

Kardemir Karabükspor (@kardemirkarabukspor)'in paylaştığı bir gönderi ()