Ekuban'dan ilginç istatistik: 73 saniyede 2 gol

Caleb Ekuban kendi kalesine attığı golün ardından böyle üzüntü yaşadı.
Caleb Ekuban kendi kalesine attığı golün ardından böyle üzüntü yaşadı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Caleb Ekuban, Medipol Başakşehir karşısında 73 saniyede iki gol birden attı. Ancak bu gollerden biri kendi kalesine, diğerine ise rakip kaleye idi...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Caleb Ekuban, 18. haftada 4-2 mağlup oldukları Medipol Başakşehir mücadelesinde eşine az rastlanır bir istatistiğe imza attı.

Konuk takım lehine skoru 3-0’a getiren golü kendi kalesine atan Ganalı futbolcu, bu golden yalnızca 73 saniye sonra bu kez de rakip ağları sarstı ve durumu 3-1 yaptı. Ekuban’ın kendi kalesine attığı golde 47.09’u gösteren kronometreler, Başakşehir ağları sarsıldığında 48.22’yi gösteriyordu.

  • Caleb Ekuban böyle bu sezon Spor Toto Süper Lig'de hem kendi kalesine hem de rakip kaleye gol atan ilk futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Spor Toto Süper Lig'de en son Fenerbahçe forması giyen Nabil Dirar, 2018'in Şubat ayında oynanan Gençlerbirliği maçında bunu başarmıştı.

MAÇTAN SONRA HASTANEYE KALDIRILDI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, 18. haftada Medipol Başakşehir’e 4-2 kaybettiği maçın ardından gelen sakatlık haberleriyle sarsılıyor. Yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak Pereira’nın ardından Ekuban’ın da sakatlandığı öğrenildi.

Golcü futbolcunun maçı sakat olarak tamamladığı son düdüğün ardından da hastaneye götürüldüğü kaydedildi. Sol ayak bileğinden sakatlanan Ekuban'ın durumu yapılacak kontroller sonrasında belli olacak.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

🏥 Trabzonspor'da Pereira iki ay sahalardan uzak kalacak.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥 Lider, Trabzon'dan kayıpsız dönüyor.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()